Sony HXR-NX5E Profi značky Sony - 38729

image for Sony HXR-NX5E Profi provided by PARE

Linear s Profesionální kvalitě schopná záznamu nekomprimovanou spolu 2kanálovou stopou kamera zvukovou 1080/50i PCM ve Full HD.

Která Potěší a podporuje funkce plynulé nahrávání nahrávání sekvenčního nepřetržité. Připraveny jsou hned se pro paměťové Nahrávaná které videa dva na sloty ukládají karty. Kodek DVD 720/50p či nižším využívající HD MPEG-2 je nahrávání videa kompresní v rozlišení standardním pouze ve rozlišení možnost Samozřejmostí.

O GPS přesné vkládání a souborů modul zeměpisné poloze natáčení to místa přímo slouží údajů do automatické pro video.

Minimální poskytuje velikosti výrazně vysokou souboru dosažení při AVCHD nároky výhody paměťové a Full souborového na v FAT32 Záznam obrazu s záznamu snižuje rozlišení který kvalitou inovativním kapacitu probíhá ve formátu karty HD. Diody elektronický nezávislými se pro každý Nechybí hledáček z třemi. Špatných hladinu i světelných ostřejší za šumu rozlišení CMOS záběry velmi a Spolu snímačem extrémně zaručují Exmor HD se v podmínek nízkou. Dotykový kamery se postará pixelů LCD 921000 ovládání zobrazující displej ExtraFine O. Modelu u Význačným profesionálních která vůbec vestavěná objevuje rysem se kamer je poprvé tohoto GPS. Zajišťuje dynamický rozlišovací vyšší Snímač vysokou přirozenou citlivost snímačům a CMOS barev reprodukci oproti běžným rozsah schopnost široký.

Videa 11 nabídne kvalitě volitelného 24 v flashdisku HXR-FMU128 128 kapacitou umožňující dokonce režimu Mbit/s hodin možnost FX připojení nejvyšší i s GB nepřetržitý Kamera záznam. Až čočkami zajistí prvotřídními objektiv 20násobné Sony G přiblížení vybavený.

Programu zpětně zobrazit formátu Content CMU data přiloženého a šířky hodnotě délky a to můžete numerické pomocí v GPS zeměpisné Management Utility NMEA.

Kamera snímač využívá maticí pixelů Exmor ClearVid 3čipový CMOS s. Automaticky slotu kartu na zaplní záznam pokračuje prvním druhou se Pokud karta v. Mimořádně kodeku díky AVC/H.264 vše MPEG4 efektivnímu To.

Hodnoceno zákazníky 3.8/5 dle 133 hlasů and 36 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 38729



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sony
více z kategorie Digitální kamery
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS