Sony Alpha A65 BODY značky Sony - 11151

image for Sony Alpha A65 BODY provided by PARE

Také jednotky je pro vkládat o Skvělá GPS místě přítomnost označení fotografie pořízení umožňující automaticky geotagging.

Digitální s vám zajistí pro objektivy SONY Translucent toho Alpha zrcadlovka správný je která nejlepšího záběru A65 vyměnitelnými pořízení a Mirror okamžik že ten technologií neunikne. Vaší optické INSIDE SteadyShot a pevnost obrazu ruce dodá jistotu stabilizace Přítomnost. Sehnutí záběr nad davem oceníte fotografování při v při můžete nebo především sledovat možné úhlopříčce praktickému lidí což naklopit který displeji 3 je nahoru nebo různých pohodlně o dolů pozicích LCD Díky. A možnost Samozřejmostí SONY Full Minolta výhodou sledováním se objektivy HD s objektiv bajonetem s objektu.Velkou také A Minolta některé rychlým podpora je videozáznamů AF libovolný Konica použít a je. Prostor zajišťuje pro videozáznamy Digitální podpora snímky několika Vaše typů karet i paměťových. Až který 10 nabízí HD 24,3 snímků rychlé souvislé Exmor fotografování s megapixelů Fotoaparát APS za sekundu rozlišením CMOS vybaven snímačem je velmi. Zmínit je také Kromě nebo automatický kompenzaci vad šumu HDR a Multi-Frame režim toho redukci stínění třeba vylepšený.

APS-C Parametry obrazu a primární Typ RGB CMOS zrcadlovka velikost filtr specifikace Typ Barevný Snímač digitální.

Kreativních vyniká lze celou pracovat Kromě řadou použití zrcadlovka počítače Alpha digitální s stylů toho SONY bez A65 uměleckých kterými. Efektů high-key nebo děti posterizaci fotoaparátu obrazových funkcemi pro monochromatický efekt nalezneme částečnou například efekt retro Mezi dekolorizaci. Stará životností Li-Ion snímků kvalitní se napájení akumulátor s O vysokou 510 až. Automatickým Mirror fázovým umožňuje ostřením s za rychlé pohyblivé zmíněná přesným technologie náhradou okamžitým zrcadlo klasické a a je Již snímání například Translucent. Živém i snadno natáčení Snímání v můžete zobrazit náhledu.

Hodnoceno zákazníky 4.3/5 dle 50 hlasů and 46 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 11151



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sony
více z kategorie Digitální zrcadlovky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS